Els calçotets d’en Superman

Superman: Hola a tots, soc en Superman i avui soc aquí per resoldre un dels dubtes que la gent m’ha fet durant tota la meva carrera:

(pausa) «Superman, per què portes els calçotets per fora?»

(pausa) I és que per a aquesta pregunta només hi ha una resposta vàlida:
un superheroi ha de tenir un vestit còmode, visible i diferent dels altres superherois, perquè no ens confonguin amb facilitat. (pausa)

Quan estava decidint el meu vestit, em vaig decantar per un de malles i una capa. (pausa) La capa m’ajuda a volar millor, és d’allò més aerodinàmica. (pausa)

El cas, és que el vestit em quedava molt bé, però per anar al bany era una tortura, ja que per baixar-me els pantalons havia de treure’m la part de dalt del vestit.

(pausa) Però abans de poder treure aquesta banda, també havia de deslligar-me la capa, perquè el vestit queda travat amb el fil que lliga la capa al coll.

(pausa) Així que un dia vaig fer dos forats a la malla: un per poder cagar i un altre per poder pixar, però clar, jo ja no podia sortir així al carrer perquè se’m veurien les parts nobles.

És per això que vaig posar-me uns calçotets damunt dels pantalons. (pausa) Des d’aquell dia, anar al bany és més fàcil que mai. (pausa) I és per això que porto els calçotets per fora.

T'ha agradat el conte?

Fes clic a les estrelles per a puntuar el relat! Com més estrelles posis més t'ha agradat!

qualificació mitjana 5 / 5. Recompte de vots: 1

Encara no ha votat ningú, vols deixar-hi el teu vot?